Hur hård och mjuk Återställ en Galaxy Note8

Om du har problem med din Samsung Galaxy Note 8 kan du försöka återställa den med dessa steg.

 • Hoppa till mjukåterställning
 • Hoppa till hård återställning från start
 • Hoppa till hårdåterställning från menyer

Mjuk omstart

Om telefonen inte svarar eller sätter på, försök en mjuk återställning genom att använda dessa steg. Data kommer inte att gå vilse från att du utför en mjuk återställning.

 1. Anslut telefonen till ett vägguttag med ett strömblock och en USB-kabel.
 2. Tryck och håll ner knapparna " Volym ned " och " Ström " samtidigt i ca 20 sekunder.

Din telefon bör återställas och låta dig använda den som vanligt efter dessa steg. Om telefonen är i en startslinga eller visar "Ladda ner" och inte går längre, låt telefonen sitta och ladda i minst 20 minuter innan du försöker slå på den igen.

Hård återställning

Om du upplever konsekventa problem med din Galaxy Note 8, kan en fabrikshård återställning vara botemedlet. En fabrikshård återställning tar bort alla data och inställningar från enheten och returnerar den till fabriksinställningarna.

Fabriksåterställning - Alternativ 1

 1. Anslut telefonen till ett vägguttag med ett strömblock och en USB-kabel.
 2. Slå av telefonen helt. Kontrollera att alla anmälningslampor är avstängda innan du försöker nästa steg.
 3. Tryck och håll ner " Volym upp ", tryck sedan och släpp " Power ". Om du gjorde allt korrekt kommer Samsung Galaxy-logotypen att visas, och det kommer att säga " Recovery Booting " i det övre vänstra hörnet av skärmen.
 4. Använd " Volym ned " -knappen för att växla valet till " Torka data / fabriksåterställning " och tryck sedan på " Bixby " -knappen för att göra det valet.
 5. Använd knappen " Volym ned " för att växla till " Ja - radera all användardata " och tryck sedan på " Bixby " -knappen.
 6. Fabriksåterställningsprocessen börjar. När det är klart väljer du alternativet " Starta om systemet nu ", och enheten startas om i sitt fabriksåterställda tillstånd.

Fabriksåterställning - Alternativ 2

 1. På startskärmen väljer du " Apps "> " Settings ".
 2. Välj " Personligt "> " Säkerhetskopiera och återställ "> " Återställ fabriksdata ".
 3. En varning visas som varnar dig om att dina data kommer raderas. Om du är säker på att du vill fortsätta med den hårda återställningen, tryck på " Återställ enhet ".

FAQ

Hur inaktiverar jag fabriksåterställningsskydd?

Factory Reset Protection förhindrar åtkomst till din enhet utan ditt tillstånd. Det låser enheten till ditt Google-konto. Om du ändrar ägande av telefonen, vill du stänga av den här funktionen.

Du kan inaktivera fabriksåterställningsskydd genom att ta bort ditt Google-konto från enheten före fabriksåterställning. Detta kan göras under " Inställningar "> " Konton och moln "> " Konton "> "Google" > välj konto>

> " Ta bort konto ".

Detta inlägg gäller för SM-N950V, SM-N950A, SM-N950P och SM-N950F-versioner av enheten.