Hur hårt återställer en Samsung Galaxy J7

Lär dig hur du utför en hård hårdåterställning på Samsung Galaxy J7-smarttelefonen med hjälp av dessa steg.

1. Back It Up

Självklart är det första du behöver göra innan du återställer din telefon för att backa upp allt. Det spelar ingen roll vilken typ av telefon eller operativsystem du har: det finns ett backupalternativ tillgängligt i din "Inställningar" -meny. Du vill inte förlora dina kontakter, foton och filer, gör du? För att vara rättvis bör du alltid ha din enhet inställd att automatiskt säkerhetskopiera dina data med jämna mellanrum så att ingenting någonsin förloras.

2. Stäng av Skärmskydd

Det första du behöver göra är att stänga av det låsskärmsskydd du har aktiverat, till exempel ett stiftnummer, mönster eller ansiktsigenkänning. Gå in i dina inställningar och stäng av den så att när nästa person går för att ställa in enheten kommer de inte att uppmanas att ange Google-kontot (för Android-enheter) som används på enheten. Om de inte har den informationen - vilket de uppenbarligen inte kommer - kommer telefonen att bli värdelös.

3. Bli av med alla Google-konton

På min Galaxy J7 Refine måste jag gå in i "Inställningar" och sedan välja "Cloud and Accounts" och sedan trycka på "Konton". Som du kan se i nedanstående skärmdump, har jag ett par Google-konton, min Samsung konto och Facebook-relaterad information. Om jag planerade att bli av med min nya enhet (INTE HOPPAR!) Skulle jag bli av med var och en av dem genom att bara klicka på en och sedan klicka på "Ta bort konto".

4. Torka av dina data med fabriksåterställning

Det är äntligen dags att utföra den fabriksåterställning. Du hittar det här alternativet i menyn "Inställningar" . Navigera till "Inställningar", sedan "Allmän hantering" och välj "Återställ" och slutligen knacka på "Fabriksdataåterställning". Du kommer att se en skärm som informerar dig exakt vad som ska tas bort och återställas. Bläddra ner och knacka på den stora knappen "Återställ" nu! Den här processen kan ta lite tid ... det beror helt på hur mycket information som finns kvar på din telefon.

Nu när du har torkat bort alla dina data och återställt din Samsung Galaxy J7, är den redo att säljas, ges bort eller doneras.