Hur får du Microsoft Office gratis för studenter och lärare

Vi vet alla redan att Microsoft Office är en mycket kraftfull och expansiv verktygsserie. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan skapa och åstadkomma genom att använda en av bitarna av medföljande programvara. Den kommer särskilt speciellt i ett klassrum eller läxa, men det är extremt dyrt.

Men ... för några år sedan släppte Microsoft denna fantastiska samlingen helt GRATIS till studenter och lärare - allt du måste ha är en .edu- e-postadress! Detta är INTE ett försökstilbud. Du kommer att få Office 365 Education som innehåller Excel, PowerPoint, Word, OneNote och även Microsoft Teams ... samt extra verktyg som ska användas i klassrummet.

Så, hur kan du dra nytta av det här fantastiska erbjudandet? Det är så enkelt att du kan skratta och inte tro på mig. Men jag lovar dig - du kommer att få hela paketet för nollavgift från Microsoft om du har den önskade typen av e-postadress och följer mina instruktioner.

Gå över till Microsoft Office-webbplatsen . Till vänster kommer det att fråga dig att ange din utbildningsadressadress och klicka sedan på den blå "Komma igång" -knappen.

Du kommer att tas till en sida som visar att du är inloggad och sedan riktad till att klicka på knappen "Install Now" .

Så snart du gör kommer programmen att börja installera sig på din dator. Du kommer att se en progressiv bar som installationsprogrammet fungerar, och varje separat program kommer att lysa upp på sidan eftersom det är klart att alla befinner sig.

Voila! Du är nu den stolta ägaren till den fullständiga sviten av Microsoft Office 365-programvara som student eller lärare! Fortsätt och klicka på "Stäng" -knappen på installationsprogrammet. Klicka sedan på "Start" -knappen på din dator och börja skapa vad ditt hjärta önskar - eller läraren tilldelar dig.

Glad Microsoft-databehandling!