Hur man får kända personer att följa på Instagram

Ahhh, Instagram. Jag älskar och hatar både detta sociala nätverk samtidigt. Självklart älskar jag att dela och se bilder. Det har dock blivit nästan ingenting mer än ett marknadsföringsverktyg. Alla och deras syster vill bli Instagram-stjärna. Det verkar som om varje företag eller varumärke i världen försöker sälja mig något. Det är svårt att hitta konton som delar saker bara för glädjen att dela med sig ... vilket är vad socialt nätverkande handlar om. Ja, jag har jobbat i digital marknadsföring i många år. Ja, jag har arbetat med många kunder för att bygga egna Instagram-konton. Men jag har aldrig varit en som gör saker som många tror att de borde göras. Jag tror fortfarande efter den här tiden att det sanna sättet att bygga en publik bara är att tala till människor .

Det finns tusentals kändisar av alla slag på Instagram. Medan några av dem bara finns för att få dig att köpa deras senaste album eller se deras senaste film, skulle du bli förvånad över hur många av dem verkligen älskar att använda appen. De delar ut delar av deras faktiska liv med oss ​​- och många vill verkligen se vad som händer med DIG. Så ... hur får du en kändis att märka och följa dig på den populära fotodelsplatsen? Låt oss diskutera några saker du kan göra för att hjälpa dem att märka dig.

Att vara smart om kommentarer

Singer Pink är en av mina favorit kändisar. Hon har en fantastisk röst och en vacker själ. Jag älskar absolut henne. Hon delar en massa saker på Instagram-sidan - och samspelar faktiskt ganska mycket med hennes anhängare. Hon är precis som någon mamma där ute: hon delar bilder av sina söta barn ganska ofta. Hon visar ibland saker hon gör i musikbranschen. Hon lägger in söta snaps av hennes man. Med andra ord ... hon är inte mycket annorlunda än Instagram än jag är.

Så här är det. Jag är överlägset inte den enda "största fanen någonsin" som hon har. Jag är ingen speciell i hennes värld. Om jag skulle kommentera hennes bilder "OMG JAG ÄR DIG BÄSTA FAN" eller "Jag ÄLSKAR DIG SÅ MIG" som 99% av andra användare kommer den att helt ignoreras. Det är inte sant konversation. Prata med henne. Fråga en insiktsfull fråga. Säg något hon kan relatera till. Gör henne tänk. Inspirera henne. Jag kan inte ge dig exakta kommentarer att använda: Jag känner inte ditt liv, dina tankar och drömmar. Du måste rita ur dina egna erfarenheter, mål och känslor.

Dela saker som märks

Självklart borde du fortsätta dela dessa fantastiska bilder av dina små. Håll utstationera det vackra landskapet. Men överväga också att dela saker som kan innebära något för en kändis som de skulle vilja dela med sina anhängare. Om du har en viss start som du vill lägga till i din följarkatalog, studera deras Instagram-flöde. Vilka typer av saker inspirerar dem? Vad delar de mest ut? Vad är de intresserade av och passionerade för? En bra sak att dela oavsett vem du drömmer om att få märka dig är något inspirerande. Du kan använda den kostnadsfria webbplatsen Canva för att skapa något unikt. Ladda upp ett underbart foto du tog, lägg till ett tankeväckande ordstäv till det, vattenstämpla det, spara det och Instagram som suger. Det är verkligen en enkel process. Dessutom kan du självklart dela om saker som du tycker att du har mening för dig eller göra en bildsökning online ... bara se till att du letar efter ett foto som är märkt för återanvändning.

Hashtags, Baby!

Oh Jösses. Jag kunde skriva en hel artikel om korrekt användning av hashtags . Dessa är kritiska att använda korrekt på IG. Om du vill få folk att följa dig - kändis eller inte - det här är ett av dina största verktyg, och du måste göra det rätt . Du kan göra en enkel Google-sökning för att ta reda på vilka hashtags som för närvarande är mest populära. Kontrollera självklart att hashtag eller @namn din nuvarande hjälte. Använd taggar som är relevanta för andra - inte bara något som ditt barnbarns smeknamn eller hundens namn. Syftet med hashtags är för andra med liknande intressen att hitta dig genom att leta efter inlägg som har en viss tagg. Använd därför alltid det maximala antalet taggar som är tillåtna på varje inlägg och behåll dem relevanta. Jag har flera populära band som följer mig, inklusive Saliva och Saving Abel . Varför? Allt började med hashtags. Efter att ha deltagit i min första show för varje delade jag bilder av mig själv med band / medlemmar. Jag använde taggar som #SavingAbel #tour #rock #concert och så vidare. Jag har också tagit in varje bandmedlems namn och använt @officialSavingAbel och @Saliva i mina kommentarer. Jag skrev intelligenta ord med varje foto - inte bara "OMG LOOK!" Jag pratade om varför jag älskade varje show. Vad gjorde det speciellt? Vad var min favorit del? Vilken låt älskar jag mest - och varför? Det här är de sorters saker som bandsna ville veta. Varje gång jag har gjort detta, slutar banden att kommentera tillbaka. Jag är lycklig med att jag har varit i så många Spara Abel visar nu (och hängde med dem efter showen en hel del) att jag är verkliga vänner med var och en av killarna personligen och på sociala medier plattformar ... och deras fruar / flick. Jag gör också lite arbete med en av gitarristerna genom att vara en admin för hans personliga Facebook-sida (inte hela bandet). Och att tänka: allt började med hashtags!

Reposting deras foton

Var selektiv här. Dela inte om varje enskild sak som din idol delar. Välj klokt, mina vänner. Tänk tillbaka till de inspirerande saker som jag nämnde tidigare. Har din favorit skådespelare delat någonting som verkligen är meningsfullt som berörde dig på något sätt? Repostera det och lägg till din egen tankeväckande kommentar till den. De kommer att märka. De kommer att vara tacksamma för att du delade vad det var som var viktigt för dem och älskar att det var viktigt att du inte bara delade igen ... men att förklara varför det också är meningsfullt för dig.

Använd lämpliga känslor och färger

Forskning visar att vi bara kan känna fyra grundläggande känslor för det mesta: glad, ledsen, rädsla och ilska. Även på sociala medier borde du hålla de viktigaste känslorna i åtanke när du skapar ditt innehåll. Mål en av dessa känslor ... beroende på vad det är du försöker uppnå vid den tiden. Använd saker som inspirerar andra att känna på samma sätt. Jag föreslår definitivt inte att du går och delar saker som får folk att börja slåss när jag nämna vrede, förresten. Tänk på det mer i linje med att bli arg på orättvisor i denna värld. Foton som gör människor lyckliga är mest sannolikt att de delas om. Sorg och rädsla kommer att få andra att känna sig empati och orsaka ytterligare engagemang (gillar och delar och kommentarer, åh min!) Och ilska kan generera alla ovanstående.

Dessutom är färger verkligen viktiga - även på Instagram. Färger påverkar våra humör och känslor utan att vi någonsin inser det. Se Plutchik's Emotion Wheel för att hjälpa dig att ta reda på vilka färger som följer med de känslor du försöker förmedla när du väljer en bild att dela.

Sammanfatta

Alla de tips jag har gett dig kan hjälpa dig att få din favoritkändis att följa dig på Instagram - och på andra sociala medieplattformar (Twitter, Facebook, etc.). Det handlar om hur du pratar med dem, vad du delar och hur du delar den. Bli inte avskräckt om Blake Shelton eller Robert Downey Jr. följer dig inte när du lägger till en inblickskommentar till ett foto av deras. Det tar tid att bli märkt i ett hav av fisk - och tid att bygga förtroende och sann kommunikation.

Har du några kändisvänner eller anhängare? Hur gjorde du det här hända? Dela dina tips med våra läsare i kommentarerna - och låt mig veta om jag kan använda det (med kredit till dig självklart) i det här inlägget som en redigering vid någon tidpunkt.

Glad delning!