Så här laddar du ner bilder från Dropbox till din iPad

När du tänker på molnlagring är Dropbox alltid på topp fem i listan, eller hur? Oavsett om du har en Android- eller iOS-enhet, är det den app som du vanligtvis laddar upp dina bilder till. Men det kommer en tid när du behöver ladda ner dem till din iOS-enhet.

Det finns saker som att ladda ner en bild, det kan tyckas enkelt, men när det är dags att göra det kan du inte tycka att hitta de alternativ du behöver. Följande guide visar dig allt du behöver veta om hur man laddar ner en bild på en iPad.

Alternativ 1 - Från App

För att ladda ner dina bilder från Dropbox-appen till din iPad, starta appen. Om du har använt programmet regelbundet har du redan loggat in och har inte något problem. Öppna mappen och bilden du vill ladda ner.

När bilden är öppen trycker du länge på den och tre alternativ visas. Kopiera, Spara i kamerarulle och Öppna. Tryck på Spara till kamerafältet.


Alternativ 2 - Från webben

Med Dropbox-appen på din iPad blir det snabbare att ladda ner en bild. Men inte alla föredrar att ha appen på sin enhet, kanske har de redan en app till många på sin enhet och föredrar att komma åt Dropbox via Safari (till exempel).

Öppna Safari (samma steg gäller Chrome) och gå till Dropbox-webbplatsen. Leta reda på den mapp den bild du letar efter är i och lokalisera bilden utan att öppna den. Till höger om bilden kommer du tre punkter, tryck på de prickarna och hämtningsalternativet blir den första på listan.

Om bilden du vill ladda ner redan är öppen, tryck helt enkelt på bilden och välj alternativet Spara bild. När du öppnar appen Foton på din iPad kommer bilden att vara under dagens datum.


Slutsats

Som du kan se är det enkelt att ladda ner en bild från Dropbox till din iPad, och du har olika sätt att välja mellan. Du kommer självklart med det alternativ som är enklast för dig, men trots det du vill ha kommer det att få jobbet gjort.