Hur man skapar anpassade personliga WhatsApp-klistermärken

För inte länge sedan WhatsApp äntligen lagt till något som telegramanvändare har haft en stund nu: Klistermärken. När du först har tillgång till klistermärken har du redan några alternativ att gå med. Men den enda nackdelen är att de klistermärken som är tillgängliga kanske inte är din stil och får inte uttrycka vad du vill ha.

I så fall skulle din bästa satsning vara att gå vidare och skapa egna WhatsApp-klistermärken. Innan WhatsApp-annonser som har det, har du inget annat val än att använda en app från tredje part för att skapa personliga WhatsApp-klistermärken, t.ex. Sticker Maker. Processen är lättare än du tror vilket är bra om du inte är väldigt tekniskt kunnig.


Hur man gör anpassade klistermärken till WhatsApp

Appen från tredje part du behöver ladda ner är Sticker Maker. När du först startar appen trycker du på alternativet Skapa ett nytt klistermärke i grönt. Se till att du tycker om ett bra namn eftersom det är det namnet ditt klistermärkepaket kommer att ha.

Oroa dig inte för mycket, om du någonsin ångrar namnet, gå in i din klisterpaket och tryck på pennikonen. Appen ger dig möjlighet att byta namn på ditt klistermärkepaket.

Först måste du skapa en fackikonsticker för paketet. Tänk på att det här kommer att vara ett klistermärke som inte kommer att visas som ett klistermärkealternativ. Bara de klistermärken du skapar som finns i slitsarna med siffror kan användas som klistermärken. Du kan lägga till så många som 30 klistermärken per förpackning. Det finns heller ingen anledning att fylla varje klisterpaket för att använda dem alla tillsammans.

Appen kommer att be dig att rita en linje över vad du vill bli en klistermärke. Innan klistermärken skapas permanent kommer appen att visa en förhandsgranskning av vad du skapade. Det ger dig möjlighet att antingen börja om eller skapa klistermärken.

För att kunna lägga till klistermärkepaketet till WhatsApp måste du skapa minst tre klistermärken. När du är klar med att skapa dem, tryck på alternativet Lägg till WhatsApp längst ner till höger på din skärm. Du borde få ett meddelande så att du kan göra att klistermärkena har lagts till.

När du är klar med att skapa klistermärken, gå vidare till WhatsApp och öppna konversationen du vill lägga till klistermärken på. Tryck på emoji längst ner till vänster och välj klistermärkeikonen. Dina nyskapade klistermärken ska ha en röd prick på dem, så de är lätta att hitta.


Slutsats

Förhoppningsvis, när tiden går, kommer WhatsApp att lägga till fler klistermärken till sin nuvarande samling. Fram till dess, om du inte är nöjd med dem du kan använda, vet du nu hur man skapar egna WhatsApp-klistermärken. Vad ska du göra skräddarsydda klistermärken på? Lämna en kommentar och dela dina tankar.