Så här ansluter du Samsung Galaxy S5 till TV

Lär dig hur du ansluter Samsung Galaxy S5 till din TV och njut av att använda din smartphone för att strömma video, musik eller visa bilder på enheten. Du kan ansluta din Galaxy S5 till en TV via trådlös eller hårdkopplad anslutning. Följ bara dessa steg.

Alternativ 1 - Fast anslutning

  1. Hämta en MHL-adapter som är kompatibel med Samsung Galaxy S5. Observera att inte alla MHL-adaptrar är desamma. De flesta nyare Samsung-enheter kräver en 11-stiftsadapter. Så var noga med att välja klokt.
  2. Anslut adaptern till telefonen.
  3. Anslut adaptern till en strömkälla med den strömförsörjning som fanns med din S5.
  4. Anslut en vanlig HDMI-kabel för att ansluta mellan adaptern till HDMI-porten på din TV.

Du är klar! Ställ in TV: n för att visa videon från HDMI-porten du använder och TV: n kommer att spegla din telefon. Ljudet är också dirigerat till TV: n, så du kan titta på filmer från Netflix, Hulu eller allt som lagras på enheten.

Om du har en äldre analog CRT-tv kan du köpa en HDMI till kompositadapter för att konvertera den digitala signalen till den analoga signalen som TV: n kan hantera.


Alternativ 2 - Trådlös anslutning

Om du vill ansluta din Galaxy S5 till din TV trådlöst kan du med dessa steg.

  1. Köp en Samsung Allshare Hub och anslut den till din TV via en vanlig HDMI-kabel. Du behöver inte köpa denna hubb om du har en Samsung SmartTV.
  2. Se till att din telefon och AllShare Hub eller TV är anslutna till samma trådlösa nätverk.
  3. Öppna " Inställningar "> " Skärmens spegling ". På vissa enheter kan du svepa ner från toppen av skärmen med två fingrar och välj sedan " Skärmspegling ".

Där har du det. Allt du behöver veta om att ansluta din Samsung Galaxy S5 smartphont till din TV. Har du något att lägga till i denna handledning? Dela det i avsnittet Kommentarer.