Så här ansluter du Pixel 3 till TV

Du kan ansluta och spegla Google Pixel 3-smarttelefonen på din TV för att spela Netflix, Hulu, YouTube-innehåll eller någon skärm på din telefon. Följ bara dessa steg.

Icke-rotade enheter

Om du är en icke-rotad användare av Google Pixel, verkar det som det enda alternativet för att spegla skärmen är att använda Chromecast. Möjligheten att använda Miracast-tekniken är inte tillgänglig på icke-roterade enheter.

 1. Om du inte har en smart TV som stöder Chromecast, kan du skaffa en Google Chromecast och anslut den till HDMI-porten på din TV.
 2. Anslut till Chromcast till en strömkälla via USB-kontakten.
 3. Kontrollera att Chromecast och Pixel är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.
 4. Installera Google Hem-appen på Pixel.
 5. Följ guiden för att installera enheten med din TV.
 6. Appar som Netflix och YouTube kommer nu att ha en " Cast "

  knappen inom varje app som du kan använda för att skicka videon till TV: n. Om du vill spegla allt på enheten öppnar du Chromecast-appen, väljer " Meny "

  , välj " Cast Screen / Audio ", välj sedan din Chromecast-enhet i listan.

Röda enheter

Röda enheter kan använda Miracast-tekniken för att spegla skärmen. Om du har en TV som stöder en Miracast-anslutning, har du redan allt du behöver för att spegla skärmen från din Pixel till TV: n. Varje TV kopplar upp sig annorlunda. Kontrollera dokumentationen på din speciella TV för att få reda på hur du ansluter en enhet via Miracast.

Om din TV inte stöder Miracast kan du använda en set-top-box som stöder den. De vanligaste är Roku och Amazon Fire TV. Du kan också använda en Miracast Video Adapter.

Aktivera Miracast på din Pixel genom att redigera build.prop-filen med hjälp av dessa steg.

 1. Hämta och installera BuildProp Editor.
 2. Välj

  i det övre högra hörnet, välj sedan " Add "> " New ".
 3. Ange egenskapsnamnet till " persist.debug.wfd.enable ", sätt sedan värdet till " 1 ".
 4. Starta om enheten.
 5. Du kommer att ha möjlighet att nu kasta din skärm till en Miracast-enhet. Aktivera alternativet under " Inställningar "> " Display "> " Cast "> " Meny "> " Aktivera trådlös visning ".