Hur laddar du Galaxy S8 / Note8 Wirelessly

Vill du lära dig hur du laddar din Samsung Galaxy S8 eller Note8-telefon trådlöst? Vår handledning hjälper dig.

Välj ditt fall klokt

Trådlös laddningsteknik är byggd direkt in i Galaxy S8 eller Note8. Det betyder att du inte behöver köpa ett trådlöst laddningsfall som du skulle med andra telefoner. Du bör dock vara försiktig så att du inte köper ett mycket tjockt fall eftersom det inte tillåter att trådlös laddning fungerar.

Jag köpte ett tjockt Otterbox Defender-fall till min anteckning 8, och jag måste placera den precis på den trådlösa laddaren för att den ska fungera.

Vad behöver du ladda trådlöst?

Galaxy S8 och Note8 stöder både Qi och PMA trådlösa laddningsstandarder. Så du behöver bara köpa en Qi / WPC eller PMA laddningsplatta och kunna ladda upp telefonen trådlöst.

Även om många användare använder olika märken av laddare rekommenderar Samsung att du köper en Samsung-märktladdare. De säger att laddningshastighet och prestanda kan påverkas om du gör något annat. Samsung säljer en trådlös laddningsplatta som är Qi-kompatibel som många Samsung Galaxy-användare har köpt och det fungerar bra i testningen.

När du har laddningsplattan ska du bara koppla in den (vanligtvis med den medföljande nätkabeln) och du är redo att helt enkelt placera enheten i mitten av den och starta laddningen.

Detta inlägg gäller för Samsung Galaxy Note8-modellen SM-N950.