Så här startar du en Samsung Galaxy S10 i Säkert läge

Det finns inget värre än att få din telefon att inte reagera omedelbart på ditt alla infall. Det finns många saker som kan sakta ner våra enheter, eller göra att de inte svarar. Det viktigaste som kommer att göra det här är dock en app som inte fungerar korrekt. Om du är som jag och har massor av appar installerade kan det vara nästan omöjligt att veta vilken som orsakar dig sorg. Tyvärr kommer svaret vara att avinstallera dina appar en och en för att se vilken som är den skyldige.

Att sätta telefonen i Säkert läge är det bästa sättet att göra detta. Säkert läge placerar din telefon i ett diagnostiskt läge - med standard fabriksinställningar är endast aktiverade. Det här låter dig räkna ut snabbt om en app från tredje part som du hämtade från Play Butik orsakar att telefonen fryser eller kör så långsamt som melass.

Du kan lägga Samsung Galaxy S10 i Säkert läge på ett av två sätt.

Alternativ 1

  1. Tryck och håll "Power-knappen" intryckt tills du ser att alternativet "Släckt" visas och släpp det.
  2. Därefter, istället för att bara trycka på det här alternativet, håller du ner "Power Off" -valet tills "Säkert läge" -meddelandet visas på skärmen.
  3. Bekräfta ditt val genom att trycka på orden "Säkert läge" .
  4. Det kan ta ungefär en halv minut för telefonen att starta om sig i Säkert läge.
  5. Tänk på att sättet att känna dig verkligen arbetar i Säkert läge, så kommer du att se de två orden som nu visas längst ned till vänster på din skärm.
  6. Börja inaktivera eller avinstallera dina program från tredje part en och en och sedan starta om om problemet löser sig. När du har hittat den skyldige vet du att du antingen letar efter en uppdaterad / fast version eller installerar den inte igen.

Alternativ 2

  1. Det första du behöver göra är att hålla ner din "Power Key" tills ordet Samsung visas på skärmen.
  2. Den andra som logotypen visas, släpp av strömknappen och håll ner din volym ned- knappen omedelbart.
  3. Håll den här volymknappen intryckt tills telefonen slutar starta om helt. Vid denna tidpunkt kommer du att se orden "Säkert läge" längst ner till vänster på skärmen.

Har dessa steg hjälpt dig att lösa ditt problem? Låt mig veta i kommentarfältet.