Hur blockera och avblockera någon på Snapchat

Du måste älska Snapchat och dess funktioner. Du kan enkelt tillbringa timmar och timmar som lägger till alla slags effekter för dig själv i realtid. Men inte allt är solsken och lollipops med Snapchat, och det kommer en tid när du inte har annat val än att blockera någon.

Även om du inte håller på med tekniken väldigt mycket, kommer du fortfarande att kunna blockera alla användare du vill och så många gånger du vill. Stegen är nybörjare vänliga, och om du har några frågor kan du alltid lämna en kommentar nedan.


Blockering på Snapchat

När du öppnar Snapchat, och du är på kameraskärmen, svep åt höger. Du ska kunna se alla chattar du har haft med dina vänner. Välj "vännen" som du vill blockera och tryck på hamburgerikonen längst upp till vänster.

Du får se olika alternativ, men det blockalternativ du vill ha finns längst ner. Efter att ha tappat på blockalternativet frågar Snapchat dig om du är säker på att du vill blockera den här användaren. Tryck på ja och den personen kommer att försvinna från din väns lista.

För att se till att den blockerade användaren nu är på den blockerade listan, tryck på din profilbild. Välj kugghjulet högst upp till höger. Dra hela vägen ner till avsnittet " Kontoåtgärder ", och där hittar du alternativet Blockerat.


Unblocking på Snapchat

Om dagen kommer när du har förlåtit personen, behöver du bara göra det för att låsa upp dem, tryck på X till höger om deras namn. Snapchat frågar dig om du är säker på att du vill blockera den här personen, välj ja och du och den här användaren är nu vänner igen. Om processen var korrekt, skulle den blockerade användaren automatiskt försvinna från den blockerade listan.


Slutsats

Som du kan se är att blockera någon en tårta. Om en användare kommer på nerverna, vet du nu att processen är snabb och enkel. Det skulle vara bättre att en användare skulle få tipset att de skickar för många snaps på egen hand, men jag antar att du inte kan vinna dem alla.