Så här lägger du till olika tidsklockor i Windows 10

Om du vill veta vad lokal tid är, tittar du på din telefon. Men du kan ha familj eller vänner i en annan tidszon och vill veta vilken tid det är där, så du vet om det är en bra tid att ringa eller inte.

Följande metod visar dig hur du enkelt kan lägga till de tidszoner som du behöver till Microsoft Windows 10. Oroa dig inte om du inte håller på med tekniken så mycket, är denna handledning nybörjarevänlig.

Lägga till olika Time Zome Klockor för Windows 10

Förhoppningsvis behöver du inte lägga till många tidszoner eftersom Windows endast tillåter dig att lägga till högst tre. Huvudklockan ställs alltid in på din lokala tid och de andra två till de tidszoner du vill ha. För att ställa in klockan klickar du på startmenyn i Windows och sedan på kugghjulet.

Klicka på Time & Language, och längst ner ser du alternativet Lägg till klockor för olika tidszoner.

Ett fönster för datum och tid ska visas med tre flikar som ska visas. Klicka på den som säger Ytterligare klockor (Den i mitten). Den information du ser blir gråtonad som standard. Klicka på rutan Visa det här klockan för att göra alternativen användbara.

Klicka på rullgardinsmenyn Välj tidszon och välj det intresse du vill ha. Klockans namn kommer att vara Klocka en som standard, men du kan ändra det och ge det namnet du vill ha.

Om du vill lägga till en annan klocka, upprepa de ovan nämnda stegen och klicka på OK för att spara dina ändringar. För att se till att dina klockor har lagts till svänga över eller klicka på klicket med din lokala tid.

Om du klickar på tid och datum i aktivitetsfältet kommer dina nya klockor att ligga precis över kalendern.

Slutsats

Att veta vilken tid det är viktigt är speciellt om du har familj och vänner i olika tidszoner. Förhoppningsvis kan Windows låta dig lägga till fler klockor senare, men åtminstone kan du lägga till tre för nu. Hur många klockor kommer du att lägga till?