Så här får du tillgång till SIM-kort och batteri på Samsung Galaxy S5

Att ta baksidan av Samsung Galaxy S5 för att komma åt SIM-kortet eller Batter kan vara lite knepigt. Det verkar nästan limmade på enheten eftersom det är utformat för att ha en vattentätt tätning.

I denna handledning kan du dock lära dig att ta bort det bakre locket med lätthet. Följ bara dessa steg.

Ta bort bakluckan

  1. Slå av Galaxy S5 genom att trycka på och hålla nere " Power " knappen tills en dialogruta visas på skärmen.
  2. Välj " Stäng av ".
  3. Placera telefonen nedåt på en plan yta.
  4. Hitta det lilla haket som finns på den övre vänstra delen av enheten.

  5. Börja med haket, skaka försiktigt runt området för att pry det från enheten. Bakre kåpan är lite flexibel, så det är inte så troligt att det går att bryta som du kanske tror.

Sätt i eller ta bort batteriet

  • För att sätta i batteriet ska du placera det i facket med guldkontakterna och justera det med kameralinsen. Tryck sedan på undersidan av batteriet i fackets botten.

  • För att ta bort batteriet, använd det lilla haket längst ned på telefonen och batteriet för att sätta ut batteriet ur facket.

Sätt i eller ta bort SIM-kortet

  • För att sätta i SIM-kortet, tryck det in i spåret med guldkontakterna vända nedåt och haket mot kameralinsen. Tryck in kortet tills det slutar glida in i spåret.
  • För att ta bort SIM-kortet, tryck försiktigt ner på kortet och försök att glida ut det. Du kanske måste vinkla fram och tillbaka tills det äntligen ger. När du är löst, dra försiktigt kortet helt ur spåret.

Byt ut bakluckan

  • Snäpp väskan runt kameralinsen och arbeta sedan från topp till botten. Skjut och tryck för att säkerställa att alla områden är knäppta på plats.