Hörlurar som tillverkas i USA

Förra veckan köpte jag några Tweaked Audio-öronbud. De var kvalitetsknoppar, och det gjorde mig nyfiken på var de gjordes. Jag upptäckte att de är gjorda i Kina enligt rutan de anlände till. Ingen överraskning där. De flesta små elektroniska föremål görs idag i Kina. Det gjorde mig nyfiken om det fanns några hörlurar eller öronproppar gjorda i USA längre. Jag gick ut på en resa för att undersöka detta ämne. Det var inte lätt, men till min förvåning fann jag några alternativ för hörlurar gjorda i USA

Grado Labs

Det första företaget jag hittade var Grado Labs, ett familjeföretag som har gjort hörlurar sedan 1982. De flesta av de produkter som bär Grado-namnet görs i Brooklyn, NY av en liten och trevlig personal. De enda hörlursprodukterna från deras som inte är gjorda i USA är iGrado-produkten och alla in-ear-produkter.

Audeze

Tack vare en kommentar från William Wilbur vände jag mig på Audeze. Audeze gör väldigt avancerade hörlurar. Deras produkter uppnår konsekvent höga resultat i recensioner, och alla produkter är designade och gjorda i USA.

Westone

Westone verkar vara det enda företaget som tillverkar öronproppar i USA

Eftersom Grado och Audeze inte hade några amerikanska in-ear-lösningar blev jag nyfiken om det fanns några som gjordes i USA Till min förvåning hittade jag en. Westone tillverkar UM1, UM2 och UM3X modeller av öronproppar i sitt laboratorium i Colorado. Företaget hävdar att det är de enda öronproppar som tillverkas i USA. Förbered dig innan du handlar. På över $ 100 varje, dessa knoppar är dyr! Enligt många recensioner kan de vara värda det.

Så Grado Labs och Westone verkar vara de enda företagen som gör hörlurar i USA. Känner du till några andra? Vänligen lämna en kommentar nedan.