Google Chrome: Fix "Ingen data mottagen" Fel

Jag stödde nyligen en person som skulle skriva ett användarnamn och lösenord för nästan vilken webbplats som helst i Google Chrome och skulle få ett fel som sa:

" Inga uppgifter mottagna. Det gick inte att ladda webbsidan eftersom servern inte skickade några data. Fel 324 (netto :: ERR_EMPTY_RESPONSE): Servern stängde anslutningen utan att skicka några data.

Det här problemet uppstod endast på HTTPS-webbplatser. Jag försökte flera saker inklusive att rensa cacheminne och kakor. Många forum rekommenderar att avinstallera och installera om Chrome, men det fungerade inte heller.

Jag hittade några konstiga tillägg och plugins installerade. När jag inaktiverade dem verkade de vara kvar i Chrome. Detta var inte normalt beteende. Det var dags att kontrollera om skadlig kod.


Fix 1

Kör en skanning med den fria versionen av Malwarebytes. I mitt fall upptäckte den "Trojan BHO", som infekterade Chrome-webbläsaren. Malwarebytes tog bort trojanen framgångsrikt. Efter en omstart var Chrome som ny. Vi kunde nu komma åt HTTPS-webbplatser utan fel.


Fix 2

Om du fortfarande får felmeddelandet "Inga data mottagna" när du försöker få åtkomst till webbplatser i Chrome måste du kanske avinstallera och installera om Chrome med följande steg:

  1. Stäng Google Chrome.
  2. Högerklicka på " Start " -knappen och välj sedan " Kontrollpanel ".
  3. Välj " Program och funktioner " eller " Program "> " Program och funktioner ".
  4. Hitta " Google Chrome " i listan och välj sedan den.
  5. Välj alternativet " Avinstallera ".
  6. Hämta och installera en ny kopia av Google Chrome.