Gmail: Visa / Dölj mappar på vänstra menyn

Några av mapparna i mitt Gmail-konto försvann. Spam-mappen var en av de mappar som var borta. Jag kunde fortfarande klicka på länken Mer för att komma åt den, men det var irriterande. Jag ville ha min Spam-mapp tillbaka. Jag hittade en inställning där du kan styra vilka mappar som visas på vänstra menyn i Gmail. Jag antar att det här är en bra inställning för att minska störning om du är en person som gillar att använda många e-postmarkörer. Så här visar eller döljer du mappar.

  1. Logga in på Gmail.
  2. Om hela listan med mappar är gömd till vänster, se till att den är inställd att visa genom att välja " Meny " längst upp till vänster på skärmen.

    Också vara säker på att pilarna expanderas i vänstra rutan så att du kan se alla mappar.

  3. Klicka på kugghjulet i övre högra hörnet och välj " Inställningar ".

  4. Välj fliken " Etiketter ".
  5. Välj länken " Visa " eller " Dölj " bredvid den mapp du vill visa eller gömma. Om du använder en tredjepartsprogram som Outlook för att läsa din Gmail kan du välja rutan Visa i IMAP för att den ska visas där.

Det finns också ett alternativ om du musen över etiketten i den vänstra rutan. Du får se tre prickar du kan välja och välja att visa eller gömma i etikettlista eller i meddelandelistan.

FAQ

Finns det ett sätt att få allt att expandera som standard till vänster utöver "Mer" -länken?

Vid denna tidpunkt verkar det inte vara ett sätt att automatiskt koppla "Mer" -länken till, där absolut allt är tillgängligt för att se när du först laddar Gmail.