Galaxy S8: Hur hämtar och installerar program

Börja ladda ner och installera appar på din Samsung Galaxy S8 och njut av allt som enheten kan. Tusentals appar är bara några kranar borta.

Det finns många sätt att ladda ner och installera appar på Galaxy S8. Det populäraste alternativet är att använda Google Play. Du kan börja använda Google Play för att ladda ner appar med följande steg:

  1. På startskärmen väljer du " Apps "> " Play Store ".

  2. Välj " Meny "

    knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen, välj sedan " Apps & Games ".
  3. Sök efter en app genom att använda förstoringsglasikonen i det övre högra hörnet av skärmen eller svep mellan menyerna längst upp på skärmen som " Kategorier ", " Utvalda ", " Toppbetalda " och " Toppfria " .

  4. När du väl har hittat en app du vill hämta, välj den och välj sedan den blå knappen i skärmens övre högra hörn. Om appen har ett pris visas det på knappen. Om appen är ledig kommer det bara att säga " Installera ". Om det är första gången du köper från Google Play måste du ange din personliga faktureringsinformation.

  5. Granska behörigheterna som appen kräver, välj sedan " Godkänn och ladda ner " för att installera appen.
  6. När appen har laddats ner bör du se den som ett alternativ genom att trycka på " Appar " från startskärmen.

Amazon har också sin egen appbutik för Android-appar. Du kan ladda ner appen från Amazonas webbplats och börja använda den för att ladda ner appar.

Apps kan också erhållas i form av APK-filer. Du kan aktivera möjligheten att installera APK-filer på din Galaxy S8 genom att gå till " Inställningar "> " Lås skärm och säkerhet " och välj " Okända källor ". Du måste vara försiktig när du hämtar enskilda APK-filer eftersom de kan innehålla virus. Var helt säker på att du litar på källan till filen om du vill använda den här metoden.

Vi har täckt några av de många sätten att ladda ner och installera appar på din Samsung Galaxy S8. Eftersom Android är så öppet finns det oändliga alternativ. Lycklig nedladdning!