Fix - iPhone eller iPad slår inte på

Min Apple iPad slog inte på strömmen. Lyckligtvis fixade en återställning problemet. Om du har samma problem med din iPad eller iPhone, följ bara dessa steg.

Obs! Om enheten har blivit våt, försök inte slå på den. Torka det istället för en dag eller två i silikagel eller ris. Om enheten slås på medan den blöt kan det skada enheten permanent.

Tvinga en återställning

Försök att återställa enheten. För att göra detta, tryck snabbt och släpp " Volym upp " och sedan " Volym ner ". Därifrån håller du Sleep / Wake- knappen tills Apple-logotypen visas. På äldre modeller, tryck och håll ner knapparna " Power " och " Volume Down " ("Power" och "Home" på äldre modeller) tills du ser att skärmen kommer på. Ibland tar det upp till 20 sekunder innan du ser något som visas på skärmen. Så var tålmodig och förhoppningsvis kommer din enhet så småningom att sättas på.

Se till att batteriet är laddat

Om en återställning inte fungerar, sätt iPad eller iPhone till en väggkälla. Om batteriet är helt urladdat kan det inte strömma omedelbart. Håll den ansluten till strömkällan i minst en timme och se om något ändras. Se till att du använder ett vägguttag, eftersom laddning på något annat sätt kanske inte ger tillräckligt med ström. När du är säker på att enheten är laddad, försök steg 1 ovan igen.

Warmup Fix

Jag vet att det kan låta konstigt, men jag har hört talas om att folk får sina telefoner till makten igen efter att de har värmts upp lite. Använd en hårtork för att värma baksidan av enheten i ca 15 sekunder medan den är inkopplad verkar göra tricket.

Återställa

Prova en återställning genom att ansluta enheten till din dator. Om enheten är detekterad i iTunes väljer du den i den vänstra rutan och väljer sedan " Sammanfattning "> " Återställ ". Detta kommer att rensa data från enheten och återställa den till fabriksinställningar och förhoppningsvis göra iTouch-arbetet.

Om ovanstående steg inte hjälpte dig, kan du behöva söka hjälp från Apple Support eller återförsäljaren vid denna tidpunkt.