Fix "Ett oväntat fel håller dig från att kopiera filen" Fel i Windows

Idag har jag haft ett ovanligt problem när jag försökte pakka ut en fil med hjälp av Microsoft Windows. Jag försökte kopiera filen ur ZIP-filen till skrivbordet och fick ett fel:

Ett oväntat fel hindrar dig från att kopiera filen. Om du fortsätter att ta emot det här felet kan du använda felkoden för att söka efter hjälp med det här problemet.

Fel 0x80004005: Ospecificerat fel

Detta problem var en enkel lösning. Så här är det gjort.

Detta fel uppstår oftast när en zip-fil krypteras med ett lösenord. Windows kan inte upptäcka att det är en krypterad fil.

Lösningen är att använda ett arkivverktyg som WinZip eller WinRAR för att extrahera filen. Du behöver också lösenordet som ställdes in på filen för att extrahera det. Öppna zip-filen i WinZip eller WinRAR och du kommer att bli uppmanad till lösenordet. Filen ska sedan kopieras med framgång.

Om du väljer WinZip kanske du inte vill försöka ladda ner den från den officiella WinZip-webbplatsen eftersom den har blivit så spammig. Jag får min kopia från OldVersion.


FAQ

Vad händer om jag inte känner till lösenordet till filen?

Du måste prata med den person som zippade filen ursprungligen. De ställer in ett lösenord på det. Annars måste du försöka använda programvaran för återställning av lösenord för att försöka öppna den.