De bästa GarageBand-alternativen för Windows

Byta ditt OS är ett spännande äventyr som liknar att flytta in i ett nytt hem. När man flyttar från ett utrymme till ett annat kommer det alltid att bli lite ge och ta men vad händer när ditt nya hem saknar plats för din GargeBand? Inga problem. Här är några Windows DAW-alternativ för vilken nivå som helst av GargeBand-användare.

Audacity - Gratis

Om du hittar dig själv med GarageBand, främst för att redigera snabba klipp och spela in enkelt röstarbete, är Audacity DAW för dig. Audacity är en av de äldsta gratis DAW-erna där ute och är fortfarande relevant på grund av att det är helt barebones och straightforward. Eftersom Audacity är ledig saknas mer avancerade funktioner och är inte den bästa för loopbaserad produktion. Men om du bara behöver spela in och snabbt redigera ljud för podsändningar är det här den bästa lediga lösningen.

FL Studio - $ 99- $ 299

Med bra funktioner som midi-ingång, snabb automation och en fantastisk visuell stil är FL Studio den perfekta DAW för den avancerade GarageBand-användaren. FL Studio ses ofta som "varje tillverkares första DAW" eftersom den har en mycket "street fighter / arcade" tillgänglighet till sin natur vilket innebär att vem som helst kan fånga kärnmekaniken snabbt men det är också djupt nog att kräva hundratals timmar att helt behärska. Piano Roll och steg sequencer funktioner inbyggda i FL Studio förvandlar den traditionella inspelningsprocessen av instrumentering till en visuell upplevelse. Detta är bra för människor som inte vet hur man läser musik eller spelar instrument men vill kunna producera baserat på visuella signaler.

Observera att grundpaketet prissatt till 99 dollar inte innehåller en ljudinspelningsfunktion. Men de dyrare paketen innehåller ljudinspelning och ett stort antal extra plugins. En sista fördel med FL Studio är att inköpspriset inkluderar gratis uppgraderingar för alltid!

Maschine - $ 599

Det sista alternativet här är för GarageBand-användaren som föredrar liveinspelning och midi-ingång samtidigt som man kan använda samma system för att utföra. Maskinen av Native Instruments var en spelväxlare när den ursprungligen kom ut eftersom den helt blandade hårdvara och mjukvara för att skapa ett nytt sätt att göra musik. Även om detta är det dyraste alternativet, är de inkluderade ljuden och slingorna värda priset ensamt. Även eftersom det här är en Native Instruments-produkt, fungerar det med alla sina andra legendariska hårdvaru- och mjukvaruprodukter.

Observera att detta är ett spårbaserat produktionssystem, så det rekommenderas definitivt att användaren är bekväm att spela tangentbord eller trumma. Maschins verkliga magi är förmågan att producera och utföra utan att behöva titta på din datorskärm alls. Med den brantaste pris / inlärningskurvan för alla nämnda DAW-maskiner är det definitivt inte för alla, men du kommer att veta om det är för dig första gången du använder en.

Hedersomnämnande

Dessa alternativ kan också passa dina behov:

  • StudioOne
  • Adobe Audition
  • LMMS
  • Traverseo-DAW
  • Mixcraft
  • Skördeman
  • SunVox

Så det är listan. Tre GarageBand-alternativ för tre olika GarageBand-användare och några ärade anmärkningar. Även om det finns många alternativ som faller mellan dessa tre val är det de tydliga nybörjare, mellanliggande och avancerade alternativ när du vill byta till Windows men älskar att göra ljud.

Så har du några program du föredrar? Dela dem i kommentarfältet.

Obs! Författaren har ingen ekonomisk vinst från att rekommendera något av dessa programvarupaket.