5 Apps för att öka din Android-enhetens volym

Din vän visar dig en video och inte bara är upplösningen bra, men ljudet är också fantastiskt. Du berätta för din vän att skicka dig videon, och när du spelar den på din Android-enhet är ljudet inte det du förväntade dig. Alla andra enheter verkar alltid ha bättre ljud än din.

Du kanske inte kan ha högtalarvolymen du vill, eftersom ljudkvaliteten beror på högtalarna som din telefon följer med, men vissa appar kan hjälpa åtminstone lite. Vilka appar kan hjälpa till att förbättra din Android-enhetens ljudkvalitet?

1. Volume Booster GOODEV

Volume Booster GOODEV är väldigt lätt att använda. När du har installerat det, finns det inget som användaren behöver göra för att ställa in den. Det ger din Android-enhet som ljudet ökar du letat efter. Om du vill att appen ska startas vid start, gå bara till appens inställningar och kolla rutan för den funktionen.

När du trycker på appens ikon visas widgeten med en skjutreglage som låter dig höja ljudet så mycket du vill. Så om du inte vill lägga till för mycket ökning tillåter du med reglaget att du anger den procentandel du vill ha.


2. Högtalare Booster

Speaker Booster är en av de mest populära volymen boosters där ute. Vad appen gör är att det ändrar enhetens equalizer genom en algoritm för att förbättra din Android-ljud. Utvecklaren för den här appen klargör att användningen av den här appen inte kommer att skada telefonens högtalare.

När du har installerat appen kommer den automatiskt att göra de nödvändiga ändringarna. Om du inte är nöjd med inställningarna kan du ändra resultaten med hjälp av reglaget. Appen kommer också att finnas i anmälningsfältet, så att du vet att den är igång.


3. Super High Volume Booster (Super Loud)

De andra programmen på listan anger att de kommer att öka din Androids högtalarvolym. Men med Super High Volume Booster ingår dina hörlurar också i ljudförbättringarna. Du behöver inte rotera enheten för att använda appen, och den har också 5 band så att du kan ändra ljudet efter eget tycke.

Det finns också nio förinställda effekter med super hög volym du kan välja mellan. Appen slänger också lite extra med en sånglista med ett repetitionsstoppalternativ. Du behöver inte oroa dig för din subwoofer eftersom appen har den delen också. Även din larmvolym förbättrar någonting som tunga svällare troligen kommer att älska.


4. Volym Ace Free

I stället för att appen skapar profilerna för dig, låter volymen Ace Free dig skapa dem själv. Förutom att ge volymen ett boost kan du styra volymen med de integrerade reglagen.

Det kommer också med 8 widgets du kan lägga till på din startskärm. Andra användbara funktioner är också att kunna schemalägga den profil du skapar, tonväljaren, volymlåset, stilla läge och du kan även höra ljuden av dina inställningar medan du ändrar dem.


5. Volym Booster Pro

Volume Booster Pro är en av de mest populära appsna där ute. Det gör ett bra jobb att ge din enhet volym den extra boost som den behöver. Det kan öka volymen för funktioner som larm, musik, röst och system.

Appen ger dig två alternativ om hur kraftfull du vill att volymen ska vara. Du kan antingen välja genomsnittlig nivå eller maximalt. Använd knapparna för att ge de listade alternativen volymen du vill ha dem.


Slutsats

Tack vare dessa appar kan du äntligen ge din Android-enhet den volymökning du vill ha. Vad som är ännu bättre är att alla appar på listan är fria att använda. Vilken app tror du att du ska försöka först?