3 Användbara Android Apps som hjälper dig att hålla dig fokuserad

Finns du själv att nå telefonen varje minut? Kontrollera du dina meddelanden även om du inte har fått ett meddelande? Det är något som de flesta Android-användare är skyldiga i och alltid kontrollerar din telefon kan göra att du slösar bort en värdefull tid.

Dessa appar hjälper dig att hålla fokus och slutligen få saker som är färdiga i tid. De kommer att förhindra att du använder din telefon eller appar under en viss tid så att du kan vara mer produktiv.

1. Skog: Håll dig fokuserad

Forest: Stay Focused är en gratis app som blockerar din telefon i högst två timmar. Om du hänger in där och lämnar din telefon ensam tills tiden försvinner ett träd eller en växt du tidigare valt växer. Du kan välja mellan en mängd olika arter, och den du väljer är den som du ser växa när tiden går.

Ju mer du motstår att få tag i din telefon, desto mer mynt kommer du att tjäna. När du har samlat tillräckligt med mynt kan du gå till appens butik och köpa saker som fler växter eller träd som en bollkaktus, blomstrande gräs, blåregn, ginkgo, kinesisk tall och mycket mer!

Om det hjälper dig att fokusera kan du också lyssna på avkopplande ljud som regnskogen när du arbetar. Det finns ett alternativ att stänga av dessa ljud om du finner dem för distraherande. Om du vill ha fler ljudalternativ som hjälper dig att slappna av måste du vinna så många mynt som möjligt för att köpa dem.

För att se hur mycket du har gått eller inte, gå till appens inställningar och du kommer att se hur mycket din skog har vuxit. I botten ser du hur framgångsrik du har varit i att hålla dig fokuserad tack vare grafen.

Funktionerna som appen har är användbar, och tanken att hänga in där tills din anläggning blomstra gör appen mer attraktiv. Det är en bra app att försöka om du har en anständig mängd självkontroll, men en nackdel är att det ger dig möjlighet att ge upp.

Ladda ner : Forest: Stay Focused (Free)


2. AppBlock - Bliv fokuserad

Att låsa dig själv ur telefonen under längre perioder är inte alltid en bra idé. Du kan behöva svara på ett viktigt telefonsamtal eller skicka en e-post till en medarbetare. Om vad som hindrar dig från att hålla dig fokuserad är vissa appar, bör du ge ApplBlock - Säg fokuserat ett försök.

Den här appen får jobbet gjort eftersom du inte har möjlighet att avblockera dessa distraherande appar. Allt du kan göra är att vänta tills tiden är klar. Du måste skapa profiler som innehåller de appar som du vill blockera.

Om det till exempel finns appar som du kan gå utan när du är på jobbet kan du skapa en profil som heter Working Days. I den här profilen lägger du till de appar som distraherar dig, den tid du vill blockera dem för och huruvida du vill blockera meddelandena också.

AppBlock Pro

För att njuta av fler funktioner kan du alltid gå Pro. För $ 4, 33 kan du använda funktioner som obegränsade tider i profiler, obegränsade appar, inga annonser, obegränsad anmälningslista och obegränsade profiler. Om du inte vill betala för alla funktioner och bara vill ha en eller två, kan du köpa varje funktion för $ 1, 70.

Hämta : AppBlock - Håll dig fokuserad (Gratis)


3. Kallt Turkiet

För att helt blockera din telefon bör du prova kallt Turkiet. Precis som namnet indikerar går du kall kalkon, och du har ingen tillgång till någonting på din telefon. Du kan avblockera din telefon och till och med trycka på en app, men du kommer bara se kallt turkiet som visar dig hur mycket tid du måste vänta.

Kallkalkon är ett bra alternativ om du inte har något viktigt att göra på din telefon eftersom du inte har tillgång till någon app eller fil. Appen är väldigt enkel. Du öppnar appen som skjutreglaget tills du vill blockera din telefon och knackar på låsknappen. Det är så enkelt.

Ladda ner : Kall Turkiet (Gratis)


Slutsats

Det är viktigt att vara fokuserad om du vill göra saker gjort eftersom tiden inte har en bakåt-knapp. Men med dessa appar hittar du själv att göra saker gjorda på rekordtid. Har du svårt att lämna din telefon ensam? Vilken app tror du att du ska försöka först? Lämna en kommentar nedan och meddela oss.